Agonie și extaz!

După jocul din tur,  Liverpool mai spera doar într-o minune  ca să se califice în  finala Champions League.   Liverpool încasase 3 goluri  pe Arenas din  Barcelona, unul de la Suarez și două de de la Messi. Dacă un fan englez le-ar fi spus catalanilor că nu se vor califica în finală ei l-ar fi trimis la plimbare pe plaja din Costa Brava!

De necrezut e ceea ce s-a întâmplat în jocul retur, de acasă.Englezii și-au amintit că ei au inventat fotbalul. Ei au dat totul pe teren. Au  plătit datoria de 3 goluri și nu au mai așteptat prelungirile sau  loviturile de la 11m, au mai înscris un gol! Era minutul 79! 4 – 0! Catalanii aveau nevoie de un gol, doar de unul ca să strice bucuria englezilor. Jucătorii catalani cu Messi pe teren nu au reușit să bage mingea in plasă! Deși se știe că mingea este rotundă ea nu a vrut să poposească în poarta englezilor. Pesemne că buturile porții la care apăra portarul englez, au fost fermecate! Scorul de 4-0 pentru Liverpool a rămas neschimbat până la fluierul final al arbitrului! Agonie și extaz pe Anfield!

Plină de surprize a fost și a doua semifinală dintre Tottenham și Ajax, final de meci nebum pentru fanii olandezi! Ajax era pe cai mari. Marcase un gol pe terenul englezilor iar în meciul de acasă, la pauză, conducea cu 2-0! Repriza a doua a fost una magică pentru englezi, deși jucau pe teren advers. Eroul serii a fost „englezul” Lucas Moura, care în doar 4 minute a pus pe tabelă două puncte. Chiar la acest scor olandezii de la Ajax erau cu un pasb în finala de la Madrid. Numai că visul le-a fost spulberat de același Lucas Moura, taman în ultima secundă a ultimului minut din prelungiri!

Stop cadru: jucătorii echipei engleze exultă, sunt în al nouălea cer, pe când olandezii sunt prăbușiți cu nasul în gazon. Agonie și extaz pe Amsterdam Arena!

 

Impertinenta lui Mark Rutte sau de ce am tinut cu Tottenham in meciul cu Ajax

P.S.

  1. Zilele de 7, 8 si 9 Mai, zile ploioase, au fist norocoase pentru fotbalul englez.  Cele doua trofee ale fotbalului european,  cupa  Champions League si cupa  Europa League, trofee râvnite de marile  dar și de micile cluburi de fotbal,  vor rămâne în Anglia. Este o premieră în  fotbalul european! Patru echipe din Premier League se  vor întrece pentru aceste trofee:  Liverpool si Tottenham în finala CL,   iar  Chelsea și Arsenal în finala EL Ineditul situației nu este dat numai de faptul  că  sunt patru cluburi englezești ci și de  maniera în care ele s-au calificat.

2.Pe meleagurile noastre, cu două etape înainte de finalul Ligii 1, FCSB cu 5 puncte in urma CFR-ului așteaptă o minune ca să mai câștige campionatul intern! Parcă suntem pe altă planetă!

  1. Ei cu tortul de ciocolată pe masă, noi cu tortul de mămăligă!

Bine ai venit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s