Lumi paralele

In Sankt Petersburg,  intr-un palat fabulos,  sefii statelor din grupul G20 s-au reunit  pentru a lua cina. Pe o singura tava li s-a servit o singura castana, una  fierbinte:   oportunitatea loviturii militare impotriva   regimului de la Damasc ca reactie  la uciderea cu gaze toxice a  sute de civili sirieni de catre fortele loiale presedintelui. Castana a fost aruncata de la unul la altul. Fara a o blama, problemei nu putin ci mult  i-a trebuit ca sa  aiba   consens. Castana fierbinte s- a pasat de la unul la altul pana s-a racit de-a binelea! O castana rece nu mai are gustul  bun!

In Bucurestiul  ce a fost odata Micul Paris,  nu intruniti la o masa rotunda, ci fiecare la masa sa, din palatul sau, cu osul sau,  presedintele  si  premierul nu vad la fel soarta  cainilor maidanezi. Problema  a fost pasata ca pe o minge de oina, de la  presedintie la guvern, de la guvern la parlament. Primarul general al capitalei cu zeci  de mii de caini pe strazi joaca oina cu alegatorii, ii va cheama la urne ca sa raspunda cu Da sau Nu eutanaseirii cainilor fara stapan.  Din  Paris, B.B., o doamna mult iubitoare de caini, a trimis o scrisoare de protest domnului T.B., actual presedinte de tara, fost primar al capitalei cu zeci de mii de caini pe strazi.  Domnul T.B. o intreaba pe doamna B.B. daca dumneaei a trimis o scrisoare si parintilor copilului care   a murit  in chinuri groaznice, sfartect fiind de un caine maidanez. Au aparut ceva regrete pe un  canal din mass-media.  M.S., un alt fel de presedinte, ofera familiei indoliate, bilete gratuite la meciul de fotbal dintre Romania si Ungaria.

P.S.

Prin stramtoarea Bosfor trec spre Mediterana nave militare rusesti.

Pe strazile capitalei ce a fost odata Micul Paris,  hingherii alearga ca nebunii sa adune caini  fara stapan, cica multi dintre ei sunt din cei reteritorializati (sic!).

Romania a invins Ungaria cu scorul de 3-0! Romanii de pretutindeni, mari iubitori de fotbal, exulta!

Marti vin turcii!

Anunțuri

10 gânduri despre &8222;Lumi paralele&8221;

  1. I-am ajutat cu jocul alor nostri tineri fara de vlaga in mare parte a partidei, au fost si ghinionisti, dar pana la urma asta ne este valolarea…, sa-i lasam pe cei mai buni sa mearga la baraj.

   Apreciază

  1. Nu poti pleca asa fara sa stii ce si cine te asteapta acolo, mai intai sa gasim acea planeta mai sigura doar, mai frumoasa, hm!, nu cred, apoi sa nu ne grabim, poate n-o incepe a treia conflagratie mondiala… 😦
   Hugs!

   Apreciază

Bine ai venit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s