Intalnirea de gradul 3 n-a mai avut loc

farfurie-zburatoare

Foto descopera.ro

 Ziua a douăzecea din luna mai a anului  2013 ar fi rămas în istorie ca ziua  în care extratereştrii iau contact cu românii.
La prima oră a dimineţii,  biroul de presă al extratereştrilor din OZN-ului  suspendat la zece milioane de metri înălţime faţă de cel mai înalt vîrf din munţii Făgăraş,  a transmis  televizunilor de ştiri o informaţie decodificată, din două motive, unul, muritorii să nu piardă timp pentru descifrare, al doilea, pentru extratereştri aşteptarea  mai mult de o oră şi un sfert îi enervează la culme.  Deci ştirea,  pe înţelesul oricărui muritor vorbitor de limbă română,  spunea că  pe la amiază, mai exact  când soarele va fi la zenit, o farfurie cu extratereştri va ateriza în Piaţa Constituţiei. Şeful extratereştrilor nu este singurul dintre extraterestri care este păţit cu astfel de întâlniri  de gradul 3, aşa că a adăugat la şfârşitul cosmogramei că vine la întâlnire cu muritorul numai dacă sunt de faţă carele  de tranmisie tv, adicătelea întâlnirea  de gradul 3  să fie transmisă de toate televiziunile pentru a nu mai exista niciun dubiu şi nicio contestaţie din partea acelora care nu cred  în existanţa extratereştrilor.
Aşa se explică de ce au explodat redacţiile de ştiri,  victimă colaterală reţeaua internet blocată. Ce mai, tura-vura! Nu se mai înţelegea om cu persoană! Deîndată tot balamucul s-a transferat în stradă. Reporterii alergau spre acelaşi  punct, Piaţa Constituţie, locul  unde urma să se întâmple miracolul: întâlnirea de gradul 3, adică tot omul să-l vadă de aproape, chiar să pună mâna şi să-l pipăie pe  extraterestrul coborât din farfurie pe trotuar. După o oră de aşteptat cu ochii pe cer, reporterii de la toate televiziunile de ştiri,  dar toţi,  au primit în căşti o altă ştire cum că  Gigi Becali -cine nu-l ştie, ori nu e bine informat ori este extraterestru-, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare.  Reporterii, cameramanii, cabliştii, microfoniştii, maşiniştii, şi alţi gură-cască au plecat în corpore spre reşedinţa latifundiarului din Pipera, să prindă o imagine cu faţa lui Gigi Becali; toţi, dar toţi erau curioşi să transmită în direct dacă nu lacrimi  înainte şi măcar urme de lacrimi  după ce îşi va lua  rămas bun de la familie şi va pleca la mititica.
Toţi reporterii, dar toţi, au uitat de extratereştri şi de farfuriile lor zburătoare. Este la mintea cocoşului că întâlnirea de gradul 3  nu a mai avut loc. De acolo de sus, de la înălţimea de zecemii de  kilometri, extratereştri, nu toţi, numai cei care se ocupau cu goniometrarea, au văzut pe imaginile lasser plecarea  carelor de televizune   din Piaţa Constituţiei.
Când a văzut treaba asta, Comandantul farfuriei cu extratereştri nu s-a enervat,şi  nici nu a tratat acest gest al muritorilor ca pe un afront, ci a spus doar atât: „Fiecare pasăre pe limba ei piere!” Nu ştia de acest citat înainte de a veni în galaxia noastră. Până să ia decizia de zbor spre altă galaxie, trăgând ultimul fum din chiştocul ţigării de foi şi sorbind ultimile picături de cafea -aceste deprinderi vicioase nu le avea când a plecat de acasă spre  locurile noastre-, a scris cu lumina unui creion laser citatul de mai înainte şi cuvintele: „Dacă şi peste o sută de ani când  voi reveni, la fel o să mă dispreţuiţi, adică o să mă trataţi cu sictir,  atunci n-o să vă mai iert! O să cobor la voi, şi va fi vai şi amar de mama şi de  televiziunile voastre la un loc! Futu-vă…”
El a mai continuat să scrie- îi place la culme  înjuratura asta din urmă, a băgat-o în memoria farfuriei de înadată ce a auzit-o, deşi nici acum nu îi înţelege sensul- însă  cuvintele… nu au mai a încăput pe cer! De cum a terimnat de scris s-a şi calmat într-o clipă. Şeful extratereştrilor şi-a amintit că nu are voie să se enerveze, este o cerinţă a fişei postului. Cu o mină imperturbabilă  a aruncat creionul laser pe geamul farfuriei, apoi  a dat comada de încălzire a  motoarelor cuantice, răgaz de câteva clipe pentru a introduce în memoria pilotului robot valoare capului compas spre galaxia Andromeda.
Anunțuri

Bine ai venit!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s